KJT NaisAis etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on Uusimaa ja pelattava sarja Harrastesarja Classic. Joukkueeseen kuuluu 36 jäsentä ja kalenterissa on 9 tulevaa treeniä tai peliä.

Meillä ei heikompiakaan hirvitä!

Jos koet olevasi aikuinen nainen, edes ikäsi puolesta, tai asenteeltasi? Et ole välttämättä koskaan kokeillut luistelemista, mutta ihailet jääkiekkoa lajina valtavasti ja haluat olla osa suomen kansallisurheilun perhettä. Tai mikäli omaat jo perusteet, sekä haluat herättää vanhan harrastuksen uudelleen henkiin. Meillä ei kyllä käännytetä myöskään kovempia taitajiakaan ovelta pois ;)

Ikähaitari joukkueessa on 16-60 joten jokainen mahtuu mukaan!

Nyt on juuri SINUN mahdollisuutesi! Liity mukaan ratkiriemukkaaseen naisten harrasteporukkaan. Joukkue rakentuu vanhoista sm tason pelaajista, kuin vasta keski-iän kynnyksellä alottaneista kiekkoäideistä. Harjoituksia on 2-3x viikko jotka sisältää eri tasosia pelejä vasta-alkajille, mutta myös jo kokeneillekin kiekkoilijoille!

Tilaa löytyy niin maalivahdille kuin kenttäpelaajillekin. Älä epäröi , vaan tule kokeilemaan ja tee päätös vasta sitten!

Löydät meidät myös Facebookista KJT NaisAis nimellä!

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 5 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
KJT NaisAis: kokoonpano